- minivarvet 2019

 
Inatt har Alicia haft en sjukt dålig natt. Och även vi då.... Så det var en trött liten familj som drog sig upp ur sängen imorse, för idag var det dags för minivarvet i Slottsskogen!
 
Tack vare den dåliga natten så var det en grinig tjej som inte alls ville springa något lopp. Trots att hon har varit taggad hela veckan för det här och sprang glatt runt imorse och övade/värmde upp. Men efter lite lek på plats med bland annat en hinderbana som de har ställt upp bredvid så ville hon vara med igen - om mormor sprang med henne ;) Och mormor kan inte säga nej till sitt lilla barnbarn, så sagt och gjort!
 
Jag är ju så sjukt löjlig så jag börjar ju storgrina när Alicia springer och hon ser så där nöjd & stolt ut. Och inte en liten tår på kinden utan det forsar. Tack och lov för solglasögon! Fråga mig inte hur det kommer gå i framtiden om hon kommer vara med i någon sport eller liknande, då kommer jag inte kunna närvara haha!
 
Efter loppet har vi börjat ha som tradition att vi grillar med vår lilla mini-klotgrill. Perfekt att sitta i skuggan och mysa med lille Wilton, undertiden de andra spelade lite fotboll i väntan på maten. Efter maten tog vi en promenad och spanade in djuren. Det har varit så sjukt varmt så efter det var vi helt slut. På spårvagnen hem så däckade Alicia i vagnen och hon var väldigt svårväckt. Så nu kan ni väl hålla tummarna för att vi får en bra natt så även föräldrarna får återhämta sig lite?
Visa fler inlägg