- Marstrand

 
Idag åkte vi ut till Marstrand! Vädret skulle inte vara lika bra idag, så vi tänkte att vi promenerar runt där och äter lunch. MEN som tur var tog vi med oss badkläder "ifall att" och ja, det tog inte många minutrar på ön innan vi insåg att vi måste besöka stranden. För fastän solen saknades (en stund) så var det sjukt varmt. 

Typiskt nog var den vanliga stranden avstängd (högst oklart varför), men vi bestämde oss för att hoppa ner från bryggan. Efter babysimmet som vi körde stenhårt på när Alicia var yngre så är hon helt grym på att hålla fast och simma på vår rygg (ingår i kursen att barnen ska lära sig att livrädda sig själva, till exempel hålla fast i en vuxen och hålla i sig i en kant tills hjälp kommer) - så vi (Tobbe) körde på det. För ja, armpuffarna var hemma då vi tänkte att vi skulle hålla oss på strandkanten...
 
 
Men papporna tog en snabbpromenad runt ön och tillslut hittade vi en liten strand där det var bättre att bada för Alicia. Så vi tog vårt pick och pack och (bokstavligt talat) sprang dit för att få en plats ;) Jag vet dock inte vem som uppskattade sanden mest - Alicia eller hennes morbror & pappa?
 
Undertiden vi badade så låg Melia (kusinen) och sov i vagnen och när hon var vaken så kunde jag bebisgosa lite. Så skönt med fyra vuxna så att vi kan dela upp oss lite och avlösa varandra! Även hundarna var med idag och låg skönt både under (ser ni nosen som sticker fram?) och i vagnen (tror Hubbe älskar vår vagn mer än Alicia).
 
 
Efter badet åt vi en underbart god lunch (eller tidig middag) på Hamnkrogen! Alicia är så facinerad över Melia så hon vill gärna sitta nära nära nära så fort hon är vaken. 
 
Nu är vi helt slut! Eller ja, inte Alicia. Hon är sjukt jobbig att natta just nu och både jag och Tobbe blir smått galna på kvällarna. Men förhoppningsvis är det bara värmen......
Visa fler inlägg