- livet blir inte alltid som man har tänkt sig

 
Jag känner att jag är lite off här nu. Eller känner överlag att jag är off överallt. Det händer för mycket i vår familj nu för att jag ska hinna och orka med annat än det nödvändigaste. När jag inte har hand om allt vardagsbestyr så besöker vi min farmor som är på hospice och det tar otroligt mycket energi att faktiskt inse hur det är med henne nu. Att den där jäkla cancern alltid ska få vinna. 
 
Sen har vi ju Alicia som såklart tar mycket energi hon med! Hon har haft en hosta nu i fem (sex?) veckor och den börjar äntligen ge sig. Hon har haft sånna jobbiga hostattacker på nätterna så att hon har kräkts, vilket har resulterat i väldigt lite sömn för oss allihopa. Trots detta så har vi ändå haft en glad tjej på dagarna, men någongång vid 17:30 har hon bytts ut till jag-vet-inte-vad och sen har man fått kämpa till läggdags vid 19:00.
 
Nummer tre, som ändå känns som skitsaker jämfört med allt annat, så har vi min fotostudio som är som den är. Den här veckan börjar dem dock äntligen renovera! Så snart kan vi få tillbaka vårt hem (det som klarade sig har hamnat i vår lägenhet) och jag kan få tillbaka mitt älskade jobb.
Visa fler inlägg