- långhelg

 
Förutom min kära rygg (som gör så att jag inte orkar sitta vid någon dator & blogga) så har vi haft en väldigt bra långhelg! Precis som resten av Sverige så har vi också njutit av vädret. I fredags grillade vi tillsammans med Elin & Hampus hemma hos mina föräldrar (som var bortresta). Barnen lekte på lekplatsen och på deras terass undertiden vi njöt i solen. Jag saknar verkligen att ha en större balkong (& grill!), som vi har haft i våra tidigare lägenheter, så man kan sitta ute tillsammans med andra.
 
I lördags åkte vi hem till Alicias faster för lite middag & mys! Alicia var helt i extas när hon fick klappa Emelies kanin, innan hade hon tålmodigt legat på golvet och vinkat & ropat till honom, men sen var hon så lycklig så hon visste inte var hon skulle ta vägen. Så roligt att se och så gulligt!
 
Idag har vi firat morsdag, först lite hemma; jag fick sovmorgon och en t-shirt jag har velat ha i present. Alicia toppade även allt detta med att sova nästan hela natten i sin egna säng. Efter frukosten tränade jag (försöker sakta men säkert vänja ryggen vid lite mer rörelser, precis som läkaren har ordinert) och sen blev det fotboll i solskenet. Dagen avslutades med middag på restaurang med min familj. Tobbes föräldrar är bortresta så vi har inte glömt av dem, utan får helt enkelt fira när dem kommer hem! 
 
 
Visa fler inlägg