- när det är värt det

 
Herregud, vad negativ jag lät i förra inlägget angående de båda jobben! Märks att jag är galet trött. Vi har en liten dam som inte sover så bra på nätterna just nu, plus att man nu måååååste gå upp tidigt & sen kämpa sig med att få på samma lilla dam kläder innan man kan gå iväg till förskolan. Det är typ hallelujah-moment varje gång jag har tagit mig till jobbet, det känns lite som dagens mål :) haha. 
 
Idag skulle det även vara Alicias första skolfotografering. Fick på henne en fin klänning (efter mycket om och men), lämnar henne på förskolan och sätter mig på jobbet för att kolla mailen & får då upp att fotograferingen är inställd. Kuuuul. Så nu måste vi göra om den processen i framtiden.
 
MEN! Det bästa på hela dagen är att hämta henne på eftermiddagen. Hennes ansikte när hon får syn på mig och den bamsekramen jag får - sååå underbart! Sen överöser hon en med massa pussar, presenterar mig för några kompisar eller visar mig någon lek. Bästa bästa bästa! Då är hela morgonen och natten som bortblåst. 
Visa fler inlägg