- London #6

 
På onsdagen hade vi siktat in oss på att äta frukost i Notting Hill. Stället vi hade kollat upp hade inga barnstolar, så vi gick till ett ställe bredvid. Det där med barnstolar var ju första frågan när vi skulle äta, jämfört med Sverige så var det inte jättevanligt att det fanns. Men återigen fick vi en jättegod frukost, tyvärr har jag helt glömt av vad stället heter. Efter frukosten gick vi på marknad och besökte den kända dörren från Notting Hill-filmen. Just dörren var väl inget speciellt och framför allt Elin blev väl lite besviken över det ;) haha...
 
 
Då vädret var rätt kasst så bestämde vi oss för att spana in "Natural History Museum". Barnen tyckte det var jätteroligt! Trots att det var väldigt mycket folk på vissa ställen, så var det rätt häftigt att ha varit där! När det var dags att sova igen så begav vi oss ännu en gång på en shoppingrunda. 
 
Under onsdagen upptäckte vi en ny tand i Alicias mun och helt plötsligt var feber och snuva som bortblåst och matlusten var tillbaka. Dagen efter, när vi kom hem, så upptäckte vi ytterligare två tänder. Så all oro och smärta har helt enkelt berott på dessa små tänder! Helt galet att barnen blir så påverkade av det mellanvarven och det är helt sjukt att Alicia har lyckats pricka in att bli dålig på båda resorna hon har gjort i sitt liv. 
Visa fler inlägg