- 12 månader

 
Jag ska sluta tjata om hur fort tiden har gått och hur tacksamma vi är. Men det är svårt att skriva om annat när det är det enda man känner just nu! Så sjukt att jag i och med Alicias födelsedag även avslutar månadsbilderna. Lite skönt också, för damen (som ni ser) ville inte alls va med sista månaderna. Det var roligare att leka med dekorationen eller rulla runt eller krypa iväg... Jag vet att jag sa att jag skulle fortsätta, men typ en gång i halvåret. Men struntar nog i det och går över till "vanlig" bilder istället - så som den som jag la upp igår. Sådana bilder kommer hon inte slippa undan ifrån ;) 
 
Idag är det äntligen fredag! Det ska bli såååå skönt med helg, även om jag ska jobba båda dagarna. Imorgon blir det bröllopsfotografering och på söndag måste jag få klart studion. För nästa helg drar alla porträttfotograferingar igång! Men däremellan ska jag gosa med min lilla älskling!
 
Ikväll kommer Alicias faster & farbror hit för att fira hennes födelsedag. Fuskisarna var utomlands när vi hade hennes kalas...
Visa fler inlägg