- fotojobb & olyckor

 
Idag bosätter jag mig i studion för lite fotojobb! Det är så roligt att ha flera fotojobb på både helgerna & vardagarna nu, även om det också gör att det blir lite mindre familjetid. Men vi alla vet ju att detta är en period nu innan jul när det är så och jag vill ju verkligen satsa på detta! Tobbe är världens sötaste och stöttar och hjälper till så gott han kan.
 
Igår trodde jag dock att mitt hjärta stannade. Alicia satt i mitt knä och så ville hon gå ner på golvet, vilket jag lät henne göra. På två sekunder (jag hann inte ens reagera) så sprang hon mot kameran som låg på bänken. Hon lyckades dra ner kameran och objektivet i golvet med en duns. När jag precis har hunnit fatta (som sagt detta gick superfort) vad som hade hänt så vänder jag mig om och ser objektivet ligga en bit ifrån kameran. Fan fan fan. Jag blev först överlycklig över att kameran inte hade fått någon smäll utan klarade sig. Objektivet däremot hade/har spruckit ifrån sitt fäste och är i två bitar. Så ja.... För att citera mig själv på snapchat när jag la upp en bild på objektivet "jag älskar min dotter jag älskar min dotter jag älskar min dotter jag älskar min dotter". Självklart är det inte hennes fel, utan mitt fel från början som la kameran så korkat. Men ja, man blir sjukt irriterad (på sig själv)! Tur att försäkringar finns och att jag förhoppningsvis (försäkringsbolaget har såklart stängt på helgen) får detta löst imorgon. 

Så idag är första gången jag får fota utan mitt älskade objektiv... 
#1 - - Amanda:

Åhh nej vad typiskt!! Sån otur! :(

Svar: ja :(
Jennifer

#2 - - ExklusivaMoi:

Gaaaah... jag fick själv en klump i halsgrupen när jag var på "Hon lyckades dra ner kameran och objektivet i golvet med en duns."- åååh mitt hjärta alltså =P... lider med dig men tur i oturen med att det "bara" var objektivet som åkte på smällen!! All lycka till att det gick bra med försäkringen, kramen damen.

Svar: Japp :/ Nope, det gick inte bra med försäkringen men det löste sig på annat sätt som tur var.
Jennifer

#3 - - Marie:

Ajajaj, höll på hända mig med för några veckor sedan, hade kameran med mig då jag var och fikade med en kompis och våra töser var med, vi fotade dem innan, så öppnar tösen väckan och säger här mamma och hon kommer med kameran i näven till mig, hon kunde ju lika väl ha slängt den i golvet eller slungat in den i något, men hon gav den fint till mig pheew

Men tråkigt för dig, förstår att du vart knäckt =(, hade jag med blivit, hua

Svar: Usch ja, hjärtat sitter ju i halsen undertiden :P japp :/
Jennifer