- bye bye

 
Idag blev det officiellt! Bye bye Jennifer Karlberg och hello Jennifer Olsson. Så nu ska jag bara fixa nytt körkort. Och typ alla andra kort som ligger i plånboken. Passet däremot tänker jag vänta med tills vi ska utomlands. Känns onödigt att fixa det när vi inte har någon utlandsresa bokad.
 
För er som har undrat (för ja, jag får frågan hela tiden om varför vi inte tog mitt efternamn): Dealen var att jag tog Tobbes efternamn om han flyttade till Göteborg. Det var liiiiite på skämt när vi pratade om detta för över fyra årsedan, körde på alla möjliga övertalningstaktiker för att få hit honom. Men ja. Tobbe vägrade glömma just den här punkten. Så sagt och gjort nu när vi gifte oss. Tobbe tyckte annars att jag hade kunnat behålla mitt egna efternamn. Men för mig har det alltid varit viktigt att vi alla ska heta samma sak. Så vi hör ihop lite extra. 
 
Nu måste jag börja öva på en ny underskrift. Har ju hittills kört på min gamla eftersom jag ändå inte har någon ny legitimation. Så jobbigt! Underskriften sitter ju ändå i. 
#1 - - Tuva Björnwall:

härligt!!

Svar: ja :)
Jennifer

#2 - - Tilda Barkselius:

Åh vad kul, men kan tänka mig som du säger att det kommer bli svårt att vänja sig. Efternamn sitter i verkligen :)

Svar: haha oh ja :)
Jennifer

#3 - - Boel:

Spännande :D

Svar: ja :)
Jennifer

#4 - - Maria:

Grattis till det nya namnet.
Kram

Svar: tack :)
Jennifer

#5 - - Sara Ekman:

Haha, ja måste kännas konstigt när du ska börja signera annorlunda :P

Svar: hahaha oh ja!
Jennifer

#6 - - Carolina Hell:

Jag kunde inte släppa mitt så Jeppe fick snällt byta :)

Svar: Förstår det ;) Men min vägrade.
Jennifer