- en sån där dag

 
Den här dagen har gått så fort! Vi har börjat packa upp alla grejer efter Danmark och tvätta. Stackars tvättmaskinen får gå varm nu. Hur kan en sån liten person som Alicia fylla så många tvättmaskiner? Okej, det är inte bara hon, men ändå! Galet mycket kläder som går åt på en sån liten kropp!
 
Efter vi hade tvättat lite imorse så insåg vi att vi firade ett halvår som gifta idag! Så vi åkte in till stan för att promenera runt i solskenet och käka lunch. Båda mina syskon och syrrans kille följde med och det som skulle bli två timmar på stan blev hela dagen. Så mysigt! Mindre mysigt dock när himlen öppnade sig och det bara vräkte ner regn på vår promenad. Men vad gör det när man har semester och allt bara är så där perfekt? Jag och syrran delade även på en kanna med någon egen version av mojito som restaurangen hade, med mottot "är det semester så är det!". Farligt god och runt halv tre (på dagen!) började det snurra i våra huvuden, haha! Det sista glaset blev inte uppdruckit...
 
När vi kom hem så insåg jag att jag låg efter med lite företagsjobb, så jag har suttit vid datorn och fixat. Förutom den lilla stunden som Alicia skulle sova och vi somnade också... Haha!
 
 
Visa fler inlägg