- KABOM!

 
Min kärlek till frukt avtog inte i Rom! Var så glad när vi hittade fruktstånd lite överallt, som hade allt möjligt. Så gott! Det fick även bli min frukost flera dagar då hotellfrukosten bestod utav fikabröd. Sött och sliskigt. Precis det jag inte är sugen på nu överhuvudtaget. Blä...
 
Igår när vi skulle gå och lägga oss för att försöka få åtminstone lite sömn innan flygresan så hände det något för första gången. Jag skulle precis lägga ifrån mig mobilen (sjukt irriterande att det bara fanns ett eluttag på hela hotellrummet som såklart var på andra sidan rummet från sängen). Skulle precis ta sats för att ta mig ur sängen (hej mini-foglossning!) så kände jag det där vanliga pickandet i magen. Stannade till i sängen och log. Jag fick bekräftat på RUL att det är Bönan som sparkar när jag känner så, för hon gjorde det precis när barnmorskan kollade. Små små minisparkar. Men pickandet är så diffust så om jag inte ligger ner så känner jag det knappt. Sen från ingenstans säger det KABOM. Eller okej lite överdrivet ljud men det var ungefär så det kändes. En riktig spark!!! Jag skrek till och Tobbe undrade vad jag gjorde. "Fick du ont i ryggen?" Eh nej. Bönan sparkar!!! Känn känn känn!! Men det kändes såklart inte på utsidan (inte än!). Men Bönan fortsatte och sparkade och sparkade och sparkade. Vår lilla karatekid. Med tårar i ögonen smsade jag våra mammor, haha. Var bara tvungen att dela med mig till någon mer. 
 
Så tack vare det så dröjde det ytterligare en timme innan jag somnade. Så lite mer trött, men lite extra lycklig är jag idag. 
Visa fler inlägg