- midsommarafton 2019

 
Vilken underbar dag vi hade på midsommarafton! Minus att det såklart kom lite regn, trots att prognosen lovade solsken. Men vi satt ute på vår altan ändå, så mysigt att höra det smattra! 
 
Det enda vi missade i år, som vi får börja inför nästa år igen, är att dansa runt midsommarstången. Dansandet har försvunnit ur vår tradition de senaste åren, då vi först bara var vuxna & då kände vi att vi hellre lägger den energin på att umgås och sen har Alicia varit bebis... Tills hon helt plötsligt inte var bebis i år ;) haha. 
 
Vi firar annars med en god midsommarlunch, kör lite olika spel & lekar och sen grillar vi på eftermiddagen/kväll. På kvällen skulle vi fortsätta köra Mölkky (fick avbryta pga regnet), men då hade ju regnet & att det var vindstilla lockat fram alla knott. 
 
Dagen efter hade jag 8 bett BARA i ansiktet. Tobbes reaktion när han såg mig dagen efter var "oj! Vad har du gjort?!!!" Mhm.. Tack älskling!
 
 
Sista bilden tycker jag representerar vårt liv rätt bra. Alicia är sååååå mammig. Alla säger att det kommer vända och hon blir pappig, men jag tror seriöst inte det längre. Börjar undra om de glömde klippa navelsträngen ordentligt?! Haha.. För det mesta är det väldigt mysigt, men i vissa stunder hade det varit skönt om hon kunde vara lika nöjd med pappa.. Och stackars Tobbe som ibland inte kan göra rätt vad han än gör eller säger.