- blåsippa

 
Dessa vackra blommor växer i vår trädgård! Jag blev så glad när jag såg att de tittade upp, de växte nämligen sådana här i trädgården när jag växte upp. Så det är lite nostalgi!
 
Om en vecka står vi utan badrum. Jag har verkligen längtat till den här renoveringen, samtidigt som det känns så stressigt nu - allt ska klaffa och bli bra i slutändan! Så många val och så många beslut som hela tiden ska tas... Samtidigt som man ska rodda allt med snickare, banken, vara mamma, jobba osv.
 
Renoveringen har dragit ut på tiden för att Tobbe har jobbat i USA i flera omgångar. Så det är så skönt att ha honom hemma igen på heltid, utan att ha stressen i att han snart åker igen. Även så skönt att få vara två föräldrar igen, för yes även om vi alltid har varit det så blir det inte på samma sätt när han kommer och går. Det har varit väldigt svårt för Alicia att förstå - varför måste pappa jobba där? Och tidsuppfattningen på när han kommer hem. Svårt att greppa två månader, sen fyra veckor och sen tre veckor. Och även när han har varit hemma så är det mamma som ska göra allt, för det är ju det Alicia är van vid. Mamma ska klä på. Mamma ska ge mig mat. Mamma ska, mamma ska.... Nu har han varit hemma i tre veckor och nu har hon äntligen landat igen i att pappa också kan göra vissa saker ;)
 
Jag älskar våren, men kan vi spola fram tiden nu så jag slipper leva i renoveringskaoset?