- minivarvet 2018

 
I helgen sprang Alicia minivarvet (Göteborgsvarvets version för småbarn). Jag är så fruktansvärt blödig som storgrinade när Alicia sprang sina 250 meter tillsammans med sin moster, hennes leende var obetalbart! Efter loppet fick man en medalj och en banan som hon nöjt åt upp. 
 
Innan Göteborgsvarvet drog igång så grillade vi i Slottsskogen. Vädret var perfekt och detta kommer verkligen bli en tradition framför. 
 
Just nu går all vaken tid åt till att rensa och packa ner alla grejer i lägenheten. Nu i veckan ska den fotograferas för att sen läggas ut till försäljning. Vill bara spola fram klockan till att vi har flyttat in i vårt radhus och hoppa över alla dessa jobbiga moment innan. Bläää...

- RADHUS

 
Igår skrev vi på papper för vårt RADHUS! Ärligt talat känns det väldigt overkligt och ingen av oss har nog förstått vad vi har gjort, haha. 
 
Bara förra helgen sa jag NEJ jag vill inte flytta till Tobbe. Han är dock väldigt sugen på radhus och har varit det länge. Vi trivs väldigt bra här vi bor nu, men vi har dock sen tidigare bett en mäklare hålla lite koll åt oss efter det vi vill ha i framtiden. Så hörde hon av sig med ett objekt (VÅRT radhus!!) och jag sa nej tack igen, utan att ens prata med Tobbe. 

Sen pratade vi och det hände saker runt oss som vi inte kan påverka, men som vi ändå kände att ja, nu kanske vi ska börja gå på lite visningar då. Vi va även hemma hos min kusin som har köpt hus - vilket var livsfarligt. Att sitta i deras trädgård och grilla, barnen spelade fotboll eller grävde i sandlådan... Dagen efter hörde jag av mig till mäklare och frågade hur det hade gått med radhuset... 
 
Några dagar senare vad vi på visning och sen började budgivningen. Resten är historia! Nu kommer dock nästa del som jag är mest orolig över. Vi ska sälja vår lägenhet och vi ska röja röja röja och packa packa packa. Det är ju inte så att man har lite grejer nu när man har barn....
 
Men jäklar va taggad jag är på att flytta in i vårt radhus!

- underbara långhelg

 
Alltså VILKEN HELG! Vi har bara umgåtts med familj och vänner och haft det helt underbart. Grillen har gått varm varje dag och Alicia har fått äta nästan lite för mycket glass ;) Men det är svårt att låta bli i det här varma vädret. 
 
Det är nästan så att jag faktiskt har glömt av att det inte är mitt i semestern utan vi ska faktiskt jobba som vanligt i några veckor till. Lite skönt dock att få känna på ledigheten en stund...
 
I lördags satte även min bröllopssäsong igång! Det var så roligt att få fota vackra människor på sin allra bästa dag i livet! 
Visa fler inlägg