- 6 juni

 
Idag hade jag en porträttfotografering i Botaniska Trädgården. Så jag passade idag på att dra med mig familjen så att vi kunde umgås efteråt! Undertiden jag fotade så lekte de på deras lekplats (tydligen ingen bra lekplats) & promenerade omkring. När jag var klar och mötte upp dem så kom den här glada tjejen springades och skrek MAAAMMAAAAAAAA! 
 
 
Alicia är nu inne i en jätterolig (ironi) fas där hon sticker åt andra hållet. Hon börjar liksom smyga iväg åt fel håll och när vi upptäcker detta så springer hon för livet. Okej, jag måste erkänna att det ser väldigt roligt ut för det bara står BUS i pannan på henne, men jäklar vad vi får springa ibland ;) 
 
 
Efter min fotografering firade vi nationaldagen med en fika. Alicia fick välja sitt egna fika och valde en kokostopp som var liiiiite för hård för henne....
 
 
Förutom nationaldagen firar vi även att Alicia har varit blöjfri i ett år! LÄTT mitt bästa beslut någonsin att börja med babypotting när hon var tre-fyra månader. Kan räkna antal bajsblöjor på mina båda händer från den tiden och fram tills att hon slutade och då var de flesta när hon var sjuk... Tack vare babypottingen så var det hyfsat enkelt att sen övergå helt till bara toaletten, då hon ändå var van vid den!
#1 - - Lisa Karlberg:

Bra jobbat av er med pott-träningen! Önskar att jag varit lika klok...