- midsommarafton 2018

 
Igår firade vi midsommar med mina föräldrar & min syster. Vi åt sillunch, fixade blomsterkransar, spelade mölkky & kubb, grillade till middag, kollade fotboll & spelade spel! En helt perfekt kväll med andra ord! :)
 
 

- en underbar söndag

 
Idag har vi haft en fantastiskt dag med jordgubbsplock (eller juuuubär som Alicia säger). På en halvtimme lyckades vi plocka 3,5 kg jordgubbar och då hade vi även med oss en medstjälpare. Alicia plockade nämligen hellre gräs och omogna jordgubbar (som hon åt).
 
Efter plocket bjöd vi över mina syskon på lite jordgubbsfika och Alicia fick träffa sin kusin igen! Det är inte många andra som får hålla nu när Alicia har insett hur mysigt det är med bebismys, haha.. Hon satt och pussade, vaggade och klappade. Jordgubbar med glass var till och med inte speciellt intressant...
 
 

- stoltast i stan

 
Innan månadsskiftet fick Alicia sin efterlängtade kusin! Och herregud va stolt hon var när hon fick träffa bebisen. Leendet gick från öra till öra och hon var bara så lycklig! Stoltheten steg ännu mer när hon fick hålla henne. Jag kan nästan inte kolla på dessa bilder utan att få tårar i ögonen för att de är så söta! 
 
Och jag då! Jag har ju såklart även blivit stolt faster till den där söta lilla lilla lilla människan!
Visa fler inlägg