- en underbar söndag

 
Idag har vi haft en fantastiskt dag med jordgubbsplock (eller juuuubär som Alicia säger). På en halvtimme lyckades vi plocka 3,5 kg jordgubbar och då hade vi även med oss en medstjälpare. Alicia plockade nämligen hellre gräs och omogna jordgubbar (som hon åt).
 
Efter plocket bjöd vi över mina syskon på lite jordgubbsfika och Alicia fick träffa sin kusin igen! Det är inte många andra som får hålla nu när Alicia har insett hur mysigt det är med bebismys, haha.. Hon satt och pussade, vaggade och klappade. Jordgubbar med glass var till och med inte speciellt intressant...
 
 

- stoltast i stan

 
Innan månadsskiftet fick Alicia sin efterlängtade kusin! Och herregud va stolt hon var när hon fick träffa bebisen. Leendet gick från öra till öra och hon var bara så lycklig! Stoltheten steg ännu mer när hon fick hålla henne. Jag kan nästan inte kolla på dessa bilder utan att få tårar i ögonen för att de är så söta! 
 
Och jag då! Jag har ju såklart även blivit stolt faster till den där söta lilla lilla lilla människan!

- 6 juni

 
Idag hade jag en porträttfotografering i Botaniska Trädgården. Så jag passade idag på att dra med mig familjen så att vi kunde umgås efteråt! Undertiden jag fotade så lekte de på deras lekplats (tydligen ingen bra lekplats) & promenerade omkring. När jag var klar och mötte upp dem så kom den här glada tjejen springades och skrek MAAAMMAAAAAAAA! 
 
 
Alicia är nu inne i en jätterolig (ironi) fas där hon sticker åt andra hållet. Hon börjar liksom smyga iväg åt fel håll och när vi upptäcker detta så springer hon för livet. Okej, jag måste erkänna att det ser väldigt roligt ut för det bara står BUS i pannan på henne, men jäklar vad vi får springa ibland ;) 
 
 
Efter min fotografering firade vi nationaldagen med en fika. Alicia fick välja sitt egna fika och valde en kokostopp som var liiiiite för hård för henne....
 
 
Förutom nationaldagen firar vi även att Alicia har varit blöjfri i ett år! LÄTT mitt bästa beslut någonsin att börja med babypotting när hon var tre-fyra månader. Kan räkna antal bajsblöjor på mina båda händer från den tiden och fram tills att hon slutade och då var de flesta när hon var sjuk... Tack vare babypottingen så var det hyfsat enkelt att sen övergå helt till bara toaletten, då hon ändå var van vid den!
Visa fler inlägg