- sommarlov

I fredags tog både jag och Alicia sommarlov/semester! Ska bli så underbart att få spendera dagarna med min lilla skrutt. Dock går hon oss väldigt mycket på nerverna mellanvarven, ungen har fått humör av en okänd (läs: båda) förälder ;) Men jag hoppas att sovmornar och att vi kan välja vad vi vill göra på dagarna kommer underlätta lite. I veckan skrek hon från det att vi lämnade dörren hemma tills vi kom till förskolan. Vad problemet var? Jag fick inte köra/röra vagnen. Halvvägs klämmer hon ur sig att PAPPA SKA KÖRA. Det lilla problemet var ju bara att pappa var på jobbet......... Där och då tänkte jag nästan "FINE, stå kvar här på gatan då så får pappa hämta dig i eftermiddag", haha... Men ni kan vara lugna - jag lämnade henne på förskolan & de informerade mig efteråt att efter två minuter från det att jag hade gått så var hon glad & som vanligt igen. Suck
 
 
Men idag njöt hela familjen av det underbara vädret i Slottsskogen tillsammans med Emelie. Vi åt lunch och kollade på djuren. Alicia älskar ju alla djur och blir ju så lycklig när hon får klappa..
 
 
#1 - - Lisa Karlberg:

Hahahaha känner igen det där! Det är skönt att alla ungar är lika knäppa, annars hade man fruktar för deras (och sitt eget) psyke.