- vi tar en dag på stranden

 
Vilken underbar dag vi har haft idag på Skrea strand! Förutom den lilla detaljen att vi (Tobbe) glömde hela vår matsäck, så har vi haft det toppen! Tur att vi har snälla vänner som hade med sig för mycket mat och att det fanns en butik i närheten.... Men hur segt är det inte när man spenderade hela gårdagskvällen med att fixa matsäck, som man såg framemot att äta och så glöms den bort.......... Det enda positiva var att vi hade färdig middag när vi kom hem ;)
 
 
Det var helt perfekt långgrunt, barnen kunde springa framåt tillbaka och plaska, bada bilar och dockan eller hämta vatten till sandslottet som Hampus byggde med barnen (okej han bygde mest själv men barnen tyckte det var kul att titta på ;)). 
 
 
Vi har ju en helt oplanerad semester, så vi har bestämt att åka till Skrea strand åtminstone två gånger till (om vädret tillåter) ;) Ikväll får jag dock lov att smörja in min tomat till man.... När ska han lära sig att smörja in sig innan?

- sommarlov

I fredags tog både jag och Alicia sommarlov/semester! Ska bli så underbart att få spendera dagarna med min lilla skrutt. Dock går hon oss väldigt mycket på nerverna mellanvarven, ungen har fått humör av en okänd (läs: båda) förälder ;) Men jag hoppas att sovmornar och att vi kan välja vad vi vill göra på dagarna kommer underlätta lite. I veckan skrek hon från det att vi lämnade dörren hemma tills vi kom till förskolan. Vad problemet var? Jag fick inte köra/röra vagnen. Halvvägs klämmer hon ur sig att PAPPA SKA KÖRA. Det lilla problemet var ju bara att pappa var på jobbet......... Där och då tänkte jag nästan "FINE, stå kvar här på gatan då så får pappa hämta dig i eftermiddag", haha... Men ni kan vara lugna - jag lämnade henne på förskolan & de informerade mig efteråt att efter två minuter från det att jag hade gått så var hon glad & som vanligt igen. Suck
 
 
Men idag njöt hela familjen av det underbara vädret i Slottsskogen tillsammans med Emelie. Vi åt lunch och kollade på djuren. Alicia älskar ju alla djur och blir ju så lycklig när hon får klappa..
 
 
Visa fler inlägg