- januari

 
Tänk att årets första inlägg blir skrivet i februari. Vet inte riktigt vad som har hänt med all tid, den bara flyger iväg. Det har varit så jäkla mycket i år så jag vet inte var jag ska börja. Studion är alldeles strax klar (kommer ett eget inlägg om det), mitt "vanliga" jobb har flyttat (= kaos), jag har varit sjukskriven heltid -> jobbat heltid -> blivit sjuskriven 50% då min sjukdom krånglar som attan. Och detta är bara i januari, haha! 
 
Vi har även hunnit med att slipa köksgolvet & Alicias blivande rum. ÄNTLIGEN börjar det hända grejer i det rummet. Tidigare har mina studio och kontorgrejer varit där, men nu är ju allt sånt tillbaka i studion igen så nu är det dags för Alicia att få större rum. Jag har så många idéer till det rummet att jag inte vet var jag ska börja där heller. Men nu ska det målas om (ja, jag vet att vi har gjort det i fel ordning men det gäller att passa på när golvsliparna kan). Så ja, det blir nog en väldigt intensiv men intressant vår!
 
Alicia älskar förresten att det inte har varit några möbler i köket, haha! Hon har dansat och levt loppan där nu ;) På bilderna ligger hon där köksbordet egentligen ska stå. 
#1 - - Madelene Englund:

Jisses så stor hon blivit. Va tog tiden vägen