- lördagsmys

 
Igår åkte vi till Tobbes föräldrar för lite lördagsmys! Vi passade även på att leka i snön, då vi inte har tillräckligt i Göteborg för att man ska kunna åka pulka. Jag älskar sådana dagar där man inte har några krav eller förväntningar utan man bara umgås. 
 
Idag ska jag fixa lite i studion. Vi ska sätta upp lite fler tavlor och även sätta upp min nya skylt på utsidan. Sen hoppas jag att vi även hinner börja spackla i Alicias nya rum...

- Fotostudion

 
Jag har fått så många frågor om hur det går med studion och nu börjar den äntligen bli klar! Det är lite smågrejer kvar, men det är så skönt att äntligen se ljuset i tunneln. Ovan ser ni en liten tjuvtitt på hur det ser ut. Vill ni se en film så får ni gå in på Moments by Jennifer på Facebook. Är ni mer nyfikna på studion och mitt företag så försöker jag uppdatera Instastoryn (@momentsbyjennifer) då och då ;)
 
 

- januari

 
Tänk att årets första inlägg blir skrivet i februari. Vet inte riktigt vad som har hänt med all tid, den bara flyger iväg. Det har varit så jäkla mycket i år så jag vet inte var jag ska börja. Studion är alldeles strax klar (kommer ett eget inlägg om det), mitt "vanliga" jobb har flyttat (= kaos), jag har varit sjukskriven heltid -> jobbat heltid -> blivit sjuskriven 50% då min sjukdom krånglar som attan. Och detta är bara i januari, haha! 
 
Vi har även hunnit med att slipa köksgolvet & Alicias blivande rum. ÄNTLIGEN börjar det hända grejer i det rummet. Tidigare har mina studio och kontorgrejer varit där, men nu är ju allt sånt tillbaka i studion igen så nu är det dags för Alicia att få större rum. Jag har så många idéer till det rummet att jag inte vet var jag ska börja där heller. Men nu ska det målas om (ja, jag vet att vi har gjort det i fel ordning men det gäller att passa på när golvsliparna kan). Så ja, det blir nog en väldigt intensiv men intressant vår!
 
Alicia älskar förresten att det inte har varit några möbler i köket, haha! Hon har dansat och levt loppan där nu ;) På bilderna ligger hon där köksbordet egentligen ska stå. 
Visa fler inlägg