- Liseberg 2018

 
Igår hade vi en fantastisk dag på Liseberg! Förutom att Liseberg hade problem med typ alla populära attraktioner då det blev tekniskt fel flera gånger pga värmen (fick vi höra sen). Jag tycker det är fruktansvärt dåligt framförallt hur Liseberg hanterade det (eller snarare inte hanterade det), men ja... Vi lät inte det förstöra vår dag!
 
 
Mellan åkattraktionerna spelade vi lite spel och (Tobbe) vann gosedjur till Alicia. Min farfar försökte sig på ett av de nya spelen som var sjukt svårt, haha! Mamma hade även turen att vinna choklad! Innan sa vi att man inte vill vinna nu pga värmen = chokladen smälter. Så döm av vår förvåning när mamma kammar hem den största vinsten. Men vi hade som tur hade med oss en kylväska (fylld med vatten från början) så chokladen överlevde. 
 
 
Alicia fick åka farfars bilarna tre gånger igår, vilket hon var överlycklig över! Hon toppade även sin dag med att få köra båt med sin morfar. Pricket över i:et på dessa attraktioner är att de även får ett körkort efteråt med tillhörande foto & namn. Körkortet går hon stolt och visar upp för alla, även idag... ;) haha.
 
 
Vi tog en paus från värmen med lite god mat! Jag åt världens godaste fisksoppa och toppade det med en god jordgubbs & rabarber-efterrätt. Litet minus till restaurangen dock som inte lät Tobbe ta bort bönorna från sin huvudrätt "för vi tar inga special-beställningar". Nähä? Bättre att slänga maten då..... Idioti!
 
 
Alicia avslutade sin dag med att leka på deras lekplats & åka karusellen fem gånger, haha! Tror nästan hon provade att sitta på alla hästar.... ;) Det bästa (känns som jag har skrivit det några gånger nu) var nog när hon vann en liten docka på fiskdammen. Den skulle bestämt vara med överallt sen - även sitta på hästen (som ni ser på några bilder).
 
Det blev nästan att vi var på Liseberg i 12 timmar, så det är inte konstigt att jag fortfarande är helt slut. Idag känns det som att någon har kört över kroppen, backat tillbaka och sen kört över igen. Så jäkla ont överallt. Blir ju inte bättre av att syrran och jag tränade i förrgår. Vi skulle köra ett överkroppspass.. Mhhhmm, lita inte på min syster när hon fixar träningsupplägget ;) Det var olidligt att sätta sig och gå igår. Mina stackars lår har sån sjuk träningsvärk. Idag är jag "bara" öm...
En kommentar publicerat i 2018
Taggar: Liseberg, Liseberg barn
#1 - - Lisa Karlberg:

Låter som en härligt dag! Trots brist på en del karuseller. Så synd att de inte klarar värmen!