- babyshower

 
Idag blev det babyshower för min bror & hans sambo! Alicia ska äntligen få fler kusiner :) Vi blev så många så vi fick duka upp med bord i min studio. Det blev superbra och lyckat!
 
 
De blev först utsatta för lite provsmakning av barnmat. För några veckor sedan uttryckte de att "barnmat är ju sååååå gott", hahahaha! Tror dem ångrar sig efter idag ;)
 
 
Min duktiga syster hade fixat supergoda smörgåstårtor med parmaskinka, pesto, soltorkade tomater, salami, mozarella, oliver och massa annat gott. Den blivande mormodern hade bakat en jättegod kärleksmums som vi dekorerade med babyfötter.
 
 
Vi hade även lite olika lekar bland annat gissa kändisbarnet, gissa namn/vikt/längd/datum, magmåttet och "vem kommer" - där vi ställde lite olika påståenden om föräldralivet och de skulle gissa vem som troligast kommer göra detta. Väldigt många skratt och att gissa rätt på kändisarna var rätt svårt. Vissa hade jag dubbel-googlat (istället för dubbelkollat) för att jag själv inte trodde på det när jag gjorde quizet, haha! 
 
 
Vi avslutade allt med lite presentöppning och de läste upp vilka namn & datum folk har gissat på att bebisen kommer födas. Det återstår att se vem som har rätt eller blir närmst... Efteråt stannade Madde & Fredrik kvar tillsammans med mig, Tobbe, Alicia & Catrine. Vi snackade skit, fotade bilder på magen, käkade ännu mera smörgåstårta och efter att Alicia hade somnat i vagnen så gick Fredrik, Tobbe & Catrine loss med ballongerna. Ibland undrar man om de är vuxna eller om de är förvuxna barn ;)