- varför inte toppa allt med lite mer elände?

 
Det känns så konstigt att kolla i bloggen och läsa de två senaste inläggen. Sån jäkla kontrast. Inlägget från i onsdags, när jag var så lycklig och längtade till hösten. Kontra inlägget jag skrev igår om allt som hände i fredags. Som jag har sagt många gånger så känns det som vi är med i en dålig film. 
 
I söndagskväll upptäckte vi nästa grej - Alicia började få skumma prickar. Liknande finnar, men inga andra symtom. Jag började direkt tänka på vattkoppor, men symtomen stämde inte riktigt där heller. När det var dags att sova så ville hon inte alls. Bara krånglade och grät. Det visade sig att hon hade lite feber. Så jag bestämde mig för att ta en safe-dag med henne igår. Men efter att ha pratat med 1177 så konstaterade vi att det är nog vattkoppor, men de tyckte jag skulle avvakta då det borde visa sig efter 24 timmar från första pricken.
 
Men igår kväll hittade vi fler prickar eller blåsor snarare. Så japp. Förutom alla vattenskador och allt vi behöver fixa med kring det så har vi även toppat det med en dotter med vattkoppor. Kan även lägga till att jag är dunderförkyld och hes. Rekommenderar inte att vada omkring i iskallt vatten i två timmar.... Så nu kurerar vi oss bara hemma (& pratar med alla försäkringsbolag & företag däremellan). Det jobbiga är att Alicia är superpigg mellanvarven och röjer runt, för att sen dippa och somna på mig. Det är svårt att säga till en aktiv tvååring att hon måste vila.
 
Håll tummarna för att hon åtminstone är frisk till sitt egna kalas nästa helg...