- status

 
Igår fick vi order av en snickare om att tömma studion på alla möbler, efter vattenskadorna. Sagt och gjort, på kvällen innan Alicia skulle sova så fick vi hjälp av syrran & hennes kille. Jag fotade allting för försäkringsbolaget, avgjorde vad som gick att rädda och sen blev det två högar - slänga & spara. Så imorse kom dem hit och började riva ut allting. Hejdå golvet! Hejdå en bit av väggarna! 
 
Hittills är jag väldigt imponerad över hur fort allting går. Nu är det dock bara att invänta torkningen (minst 10 dagar) och hoppas på att allt flyter på som det är tänkt. Känns så konstigt att allt är helt borta, jag har fortfarande inte tagit in att detta faktiskt har hänt. Min hjärna är nog fortfarande inställd på "survivor-mood", det är lite så jag funkar - bryta ihop, vara superledsen och sen samla ihop sig och bara lösa det som måste fixas tills allt är bra igen eller jag har uppnått mitt mål. Mina känslor kommer ikapp om några veckor...
 
Jag stör mig som sjutton på de fula gardinerna (som ni ser på bilden ovan), som satt där innan jag tog över lokalen. I lördags var det tänkt att vi skulle byta ut det mot spetsgardiner som jag har köpt. Men ja.. Måste dock erkänna att jag tycker det ska bli liiite kul att gå och kolla nya möbler. Även om jag sörjer den nya kameran jag egentligen hade tänkt köpa nu i höst.