- när allt flyter på

 
Livet bara flyter på just nu. Alicias förtvivlande gråt på morgonen på förskolan har övergått till att jag knappt får en liten "hejdå-vink" innan jag går. Det är så skönt! Igår fick Tobbe knappt med henne hem från förskolan när han skulle hämta... 
 
Jag är fortfarande lika blödig och började nästan gråta när det låg ett diplom i hennes låda imorse. Igår hade de sprungit "bamseloppet" och även om Alicia egentligen var för liten så ville hon gärna vara med, vilket hon självklart fick. Min lilla skrutt är alltså så stor nu så att hon får diplom för att hon sprang ett lopp. Och vann. Ah, okej det där sista la jag till själv. Men i mitt huvud så vann hon ;) 
 
Det är mycket jobb nu! Dels på min anställning på skolan, men även med mitt företag. Jag håller på och gör om i studion nu inför höstens fotograferingar och jag hoppas verkligen att det kommer bli så mysigt & bra som jag föreställer mig. Det är väldigt högt i tak i studion så det är svårt att få myskänsla pga det. Men i helgen åker vi till IKEA en snabbis för att inhandla lite grejer dit som jag har spanat in. Sen inväntar jag fler förstoringar och produkter som jag ska börja sälja under hösten... Ska bli så kul att få se det i verkligheten och "känna" på det ordentligt! Åh detta ska bli en sån spännande höst!
#1 - - Madeliene:

Åh vilken söt bild :)

Svar: tack :)
Jennifer

#2 - - Lisa Karlberg:

Hahaha bilden! Och de under där du visar kläderna. Hon ser ut som världens gladaste unge alltid. Så härligt!

Svar: Jaa hon är verkligen alltid glad :)
Jennifer