- en underbar lördag

 
I lördags var jag iväg och fotograferade bröllop hela dagen (följ mig gärna på instagram där jag uppdaterar om företaget - @momentsbyjennifer). När jag kom hem så möttes jag av mina sötnosar utomhus och vi bestämde oss för att äta middag ute & natta Alicia ute (sista bilden). Det var verkligen helt underbart med värmen! Nästan lite olidligt att fotografera i det vädret på dagen, då jag är en sån där som svettas i ansiktet (ingen annanstans..) och blir alltså inte så vacker efter ett tag. Men som jag skämtade med brudparet om så är det ju ändå inte jag som ska vara vacker på den dagen ;)  

Vi hjälpte även syrran & hennes kille med att rensa svamp eller rättare sagt: Alicia hjälpte dem! Hon var så koncentrerad och tyckte det var så roligt att borsta svampen. 
 
Efter en heldag med bröllop så är jag sååå glad, nöjd och full med inspiration. Så jag tvingade min lilla familj att ställa upp framför kameran i det vackra kvällsljuset. Alicia tyckte dock det var roligare att stoppa svampen i min mun (bilden nedan)...