- eat sleep sparkle repeat

 
Den här helgen är det jag och min galna unge som hänger tillsammans! Tobbe är i Holland & jag får testa på att köra ensam förälder-livet. Det tog inte många sekunder igår på kvällen innan jag saknade att bara ha Tobbe i lägenheten. Även om Alicia ligger och sover hemma så känns det såååå tomt & framför allt tyst. Så jag satte på olika podcasts och städade nästan hela lägenheten. Allt för att inte känna mig ensam i soffan typ. Hahaha.. Jag hör ju själv hur knäppt det låter, men det var också väldigt skönt att vakna till en städad lägenhet idag!
 
Dock är jag inte helt övergiven den här helgen. Jag ska nämligen fota säsongens sista bröllop idag (ni kan väl hålla tummarna för att regnet håller sig borta?) & jag har också en barnfotografering imorgon. Så Alicia ska vara med sina morföräldrar undertiden ikväll. 
 
Förra veckan kunde jag inte hålla mig längre utan beställde hem lite kläder till Alicia. En normal förälder hade väl väntat in hennes födelsedag i slutet av månaden, men nä... Hennes nya glitter skor blev en succé & även ett par kanintofflor som hon går runt och pussar på, haha! Hade glitter skorna funnits i min storlek så hade jag lätt haft de också, såååå coola! Förutom skorna blev det tröjan & kjolen ni ser på bilderna, men också pyjamaser (äntligen! De andra började bli sååå små) och lite baskläder till förskolan.