- de skumma prickarna

 
Igår på eftermiddagen fick vi hjälp av vår underbara BVC-sköterska. Jag var fortfarande inte säker på att det var vattkoppor och självklart (pga smittorisken) så ville förskolan veta om det är det. Så vi tog bilen till BVC och mötte upp sköterskan på utsidan. Hon kollade på Alicias märken och konstaterade att det inte är vattkoppor. De är alldeles för små och de märkena vi såg i söndags borde ha varit blåsor eller till och med skorpor igår när vi träffade henne, men de hade istället bara minskat i storlek. Eftersom Alicia inte bryr sig om prickarna så tyckte inte hon att vi borde kolla upp det, men blir de fler så ska vi söka läkare. Sköterskan sa att hon har sett sådana märken förut, men har inte fått någon information om vad det var. 
 
Lite HALLELUUUUJAAAH kändes det som när hon sa det till oss. Så skönt att vi slipper vabba just nu och så skönt att vi kan umgås med folk igen inom snar framtid. Igår var hon nästan sig själv igen, förutom att hon inte ville äta mat (vi har ju en tjej som gärna äter allt annars). Hon hade dock lite feber igår och rinnig näsa, så vi tar ytterligare en dag för att se hur det här utvecklar sig. 
#1 - - Malin:

Vi har också haft några skumma prickar, som vi inte heller har fått svar på vad det kan vara. Säkert något med immunförsvaret.
Hoppas allt är bra med er!?

#2 - - Iselin Renée:

Så fint bilde av dere :)

#3 - - Jenny Skyllberg:

Vad skönt att det inte var vattenkoppor 👍 det kanske är svinkoppor? Det har min son haft flera gånger - det smittar bara ifall det vätskar ifrån dem annars är det helt okej att ha henne på förskolan 😀 Det finns en salva, som heter microcid på apoteket - den är väldigt bra mot svinkoppor!