- kreativ & besviken

 
Igår fick jag en snilleblixt eller kanske snarare en fotoidé (i min värld samma sak). Hittade (köpte) världens sötast poncho till Alicia och såg framför mig hur hon stod framför de vackra trädna i solen. SÅ JÄKLA FINT! Sagt och gjort. Imorse var det till och med sååå fint väder. Väl på plats så vägrar Alicia stå själv. Eller sitta. Eller bara vara. Hon är 97% av tiden en glad unge, så det är galet frustrerande när hon blir så anti i den lilla sekunden som jag känner hur kreativiteten flödar i min hjärna. Den senaste tiden har bestått av allt annat än just kreativitet och glädje (allt pga översvämningen) Så ja... 
 
De där bilderna jag hade i huvudet får väl vänta tilla nästa år eller nåt. Den pedagogiska delen i min hjärna förstår ju att jag inte kan tvinga henne till att stå modell åt mig, haha. Men den kreativia & besvikna delen av hjärnan ville bara börja grina. Men Hubbe ställde i alla fall upp som modell en kort stund & Tobbe lyckades ta några bilder innan ungen blev grinig igen. 
#1 - - tess:

Vilka underbara bilder! Även om det inte riktigt blev som du tänkt dig, haha

#2 - - Lisa Karlberg:

Vilken liten busunge! Själv tycker jag att min dotter är tvärtom- tjurig 97% av tiden. 😜 tur att ni fick några härliga bilder i alla fall, trots att det inte blev precis som du tänkt dig.