- en fullsmockad helg

 
Den här helgen har varit fullsmockad med grejer och det känns just nu. Jag är såååå trött, haha! Men som vanligt så har vi haft det superkul! I fredags firade vi Alicias födelsedag tillsammans med Lion & hans familj. Det märks verkligen att vi alla har kommit in i vardagslivet efter föräldraledigheten då vi inte har träffats på så länge! När barnen somnade så satt vi föräldrar och spelade spel & snackade skit. Så välbehövligt!
 
Igår kom svärfar hit för att tillsammans med Tobbe fixa vårt hallgolv. Bye bye fula röda hallgolv! Alltså jag är så jäkla nöjd med hur snyggt det blir. De höll på igår & idag, så nu ska de bara foga allting. Sen ska vi bara fixa nya lister och tapetsera... Så ja, detta är ju bara steg 1 av allting, men det kommer bli så bra när allt är klart! Jag tog "riktiga" före-bilder med min vanliga kamera, så jag tänker att ni får se det sen när allt är klart :) Men så länge kan ni ju få en liten sneak peek;
 
 före & efter (undertiden)
 
Men för att de skulle kunna fixa i hallen ostört så har jag & Alicia flytt (eller blivit utkastade, beroende på hur man ser det ;)). Så vi har spenderat dagarna hos mina föräldrar & det har varit fullrulle. Alicia älskar att leka där och hittar alltid på allt möjligt. Idag tog även min pappa hand om henne själv en stund undertiden mamma & jag tränade. Satan i gatan vad det kändes. På grund av all vabb och förkylningar som jag själv har åkt på så tror jag det nästan var sex veckor sedan sist..? Men nu är det dags att ta tag i det igen! 
#1 - - Frida G Svensson:

yes vad bra golvet blev!