- Alicias 2 årskalas

 
I fredags fyllde vår lilla skrutt 2 år och detta skulle vi såklart fira i lördags! Alicia toppade ju såklart det här med en förkylning och har haft sååå svårt för att sova i några dagar. Så i lördags vaknade vi supertidigt, men tack vare det så hade vi god tid på oss att förbereda allt, haha! Om man nu ska försöka vara lite positiv ;)
 
Alicias födelsedag kommer nog alltid vara lite extra speciell för mig (oss). Torsdag-lördag gick jag runt med tårar i ögonen till och från. Som jag skrev förra året, vid Alicias kalas, så var födelsedagskalasen något man försökte se framför sig när man höll på med IVFen och det var som jobbigast. "Tänk när vi får fira hen" eller "tänk när hen är med på julafton" osv. Och nu står vi här med en helt fantastisk tvååring som är allt vid någonsin kunde tänka oss. 
 
 
Kalaset var lyckat och Alicia var överlycklig över sina presenter. Hon fick både kläder, leksaker och pengar till sitt sparkonto. Av oss fick hon en docka med tillbehör, vilket uppskattades jättemycket. Köpte även ett extra set med kläder, men det har visat sig vara den onödigaste presenten någonsin, haha. Dockan ska nämligen vara naken och kissa på pottan hela tiden. Haha, så roligt att se hur hon leker och verkligen tar efter oss i leken :)
 
 
 
#1 - - Carro:

Stort grattis !!! :)

#2 - - Pauline Hurtig:

så fint!

#3 - - Lisa Karlberg:

Grattis till henne (och er!) i efterskott!