- livet blir inte alltid som man har tänkt sig

 
Jag känner att jag är lite off här nu. Eller känner överlag att jag är off överallt. Det händer för mycket i vår familj nu för att jag ska hinna och orka med annat än det nödvändigaste. När jag inte har hand om allt vardagsbestyr så besöker vi min farmor som är på hospice och det tar otroligt mycket energi att faktiskt inse hur det är med henne nu. Att den där jäkla cancern alltid ska få vinna. 
 
Sen har vi ju Alicia som såklart tar mycket energi hon med! Hon har haft en hosta nu i fem (sex?) veckor och den börjar äntligen ge sig. Hon har haft sånna jobbiga hostattacker på nätterna så att hon har kräkts, vilket har resulterat i väldigt lite sömn för oss allihopa. Trots detta så har vi ändå haft en glad tjej på dagarna, men någongång vid 17:30 har hon bytts ut till jag-vet-inte-vad och sen har man fått kämpa till läggdags vid 19:00.
 
Nummer tre, som ändå känns som skitsaker jämfört med allt annat, så har vi min fotostudio som är som den är. Den här veckan börjar dem dock äntligen renovera! Så snart kan vi få tillbaka vårt hem (det som klarade sig har hamnat i vår lägenhet) och jag kan få tillbaka mitt älskade jobb.

- Halloween på Liseberg

Fiskdammen var en favorit!
bästisar <3
Lisebergs stor lekplats "bushållsplatsen" var ännu en favorit
 
Idag blev det Halloween på Liseberg tillsammans med våra bästisar! Alicia gick runt och kände på alla pumpor. lekte lite i bushållsplatsen (lekplats) och käkade pommes. Livet! Annars gick vi bara runt och tittade på all dekoration, killarna åkte Helix (skitkallt haha) och så vann vi en stjärnvinst på chokladhjulet på första spelomgången!
 
Detta är faktiskt första året som vi går på Liseberg runt Halloween. Tror dem började med detta för två-tre årsedan? Men eftersom det alltid är så mycket annat nu på hösten, så brukar det glömmas av. Dock utforskade vi inte de läskiga delarna av Liseberg, då de även har olika skräckhus m.m. och vid en viss tid släpps även spöken och annat läskigt lös i hela parken ;)

- Universeum

Idag blev det ett besök på Universeum med min sida av familjen. Efter gårdagens städdag både i föreningen, tömma våra förråd efter översvämningen (blev dock inte klara) & allt röj här hemma så kändes det som en bra belöning. Alicia älskade framförallt fiskarna, men vi andra hade det nog mest roligt på deras hälso-våning där man kan utmana varandra på olika saker. Alicia sov när vi lekte där och dessvärre missade jag att fotografera på den våningen, haha! Men nedan är en liten del av vår dag:
 
även fiskarna var redo inför halloween.
ägget var lite läskigt först, men när moster hade provat så var ju även Alicia tvungen att gå in
kolla på ormar
haha, alltså Alicias "exalterade"-min är så jäkla rolig
sist men inte minst så besökte vi regnskogen för att spana in apor, fjärilar och fåglar
Visa fler inlägg