- status på studion

 
Folk frågar hela tiden hur det går med studion. Samtidigt som allt hela tiden kretsar runt den & jag har flera samtal varje vecka om den, så har det inte hänt ett skit. I mitt senaste inlägg om det så var jag så imponerad över hur snabbt allt har gått. Men jag tar tillbaka det - blir bara galen på byggföretaget som är så jäkla långsamma. De river inte allt som de ska och drar ut på det... Jag har varit rejält gnällig hos försäkringsbolaget, som faktiskt har varit jättebra och hjälpt till, men ja... Nu är det bara torkningen som ska bli klar innan vi kan ta nästa steg. 
 
Fick veta för någon vecka sedan att det kommer dröja minst tre veckor till med torkning innan de kan börja göra något mer. Även om det ser torrt ut så är det fortfarande så blött i (under?) betongen. Så där och då fick jag mitt mardrömsbesked: Det blir högst troligt inga fler fotograferingar där i år. För när torkningen är klar ska de sen lägga golvet, måla osv. Så de räknar med att vara klara i början av december, vilket betyder att vid den tiden så är min högsäsong inför jul över.

- en fullsmockad helg

 
Den här helgen har varit fullsmockad med grejer och det känns just nu. Jag är såååå trött, haha! Men som vanligt så har vi haft det superkul! I fredags firade vi Alicias födelsedag tillsammans med Lion & hans familj. Det märks verkligen att vi alla har kommit in i vardagslivet efter föräldraledigheten då vi inte har träffats på så länge! När barnen somnade så satt vi föräldrar och spelade spel & snackade skit. Så välbehövligt!
 
Igår kom svärfar hit för att tillsammans med Tobbe fixa vårt hallgolv. Bye bye fula röda hallgolv! Alltså jag är så jäkla nöjd med hur snyggt det blir. De höll på igår & idag, så nu ska de bara foga allting. Sen ska vi bara fixa nya lister och tapetsera... Så ja, detta är ju bara steg 1 av allting, men det kommer bli så bra när allt är klart! Jag tog "riktiga" före-bilder med min vanliga kamera, så jag tänker att ni får se det sen när allt är klart :) Men så länge kan ni ju få en liten sneak peek;
 
 före & efter (undertiden)
 
Men för att de skulle kunna fixa i hallen ostört så har jag & Alicia flytt (eller blivit utkastade, beroende på hur man ser det ;)). Så vi har spenderat dagarna hos mina föräldrar & det har varit fullrulle. Alicia älskar att leka där och hittar alltid på allt möjligt. Idag tog även min pappa hand om henne själv en stund undertiden mamma & jag tränade. Satan i gatan vad det kändes. På grund av all vabb och förkylningar som jag själv har åkt på så tror jag det nästan var sex veckor sedan sist..? Men nu är det dags att ta tag i det igen! 

- kreativ & besviken

 
Igår fick jag en snilleblixt eller kanske snarare en fotoidé (i min värld samma sak). Hittade (köpte) världens sötast poncho till Alicia och såg framför mig hur hon stod framför de vackra trädna i solen. SÅ JÄKLA FINT! Sagt och gjort. Imorse var det till och med sååå fint väder. Väl på plats så vägrar Alicia stå själv. Eller sitta. Eller bara vara. Hon är 97% av tiden en glad unge, så det är galet frustrerande när hon blir så anti i den lilla sekunden som jag känner hur kreativiteten flödar i min hjärna. Den senaste tiden har bestått av allt annat än just kreativitet och glädje (allt pga översvämningen) Så ja... 
 
De där bilderna jag hade i huvudet får väl vänta tilla nästa år eller nåt. Den pedagogiska delen i min hjärna förstår ju att jag inte kan tvinga henne till att stå modell åt mig, haha. Men den kreativia & besvikna delen av hjärnan ville bara börja grina. Men Hubbe ställde i alla fall upp som modell en kort stund & Tobbe lyckades ta några bilder innan ungen blev grinig igen. 
Visa fler inlägg