- pepparkaksbak

 
Igår genomförde Alicia sitt livs första pepparkaksbakande tillsammans med mormor & moster. Tanken var att jag skulle vara med också, men så fort jag kom nära så fick jag ett "booort" av Alicia, haha. 
 
Det ordet kan väl förövrigt sammanfatta hennes humör den senaste tiden. Jag skämtade med Tobbe för två veckor sedan och sa att han hämtade hem fel unge från förskolan, för jag känner seriöst inte igen henne mellanvarven. Å andra sidan har hon två föräldrar med humör, så det var väl bara en tidsfråga innan de generna skulle synas också ;)
 
Förövrigt är det ganska lugnt just nu. Jag har dock varit sjukskriven pga ryggen som har gjort superont. Jag har tänkt jobba imorgon, men just nu är jag inte på topp heller. Så jäkla jobbigt att det svänger hela tiden. Mådde superdåligt i onsdags, helt okej på dagen på torsdag, sängliggandes på kvällen på torsdag och helt okej i fredags. Suuuuck. 

- studion

Jag ligger ju lite efter i bloggandet, så försöker ta ikapp lite nu när jag har fått mer tid (läs: är sjukskriven pga ryggen, mer om de i ett annat inlägg). 
Men något som äntligen rullar på och snart är klart är STUDION! Ni som följer mig på instagram eller snarare företagets instagram (momentsbyjennifer) har redan sett en hel del. Men idag ska faktiskt allt vara klart. Så antingen är jag superglad i eftermiddag, eller så har jag fått en hjärnblödning över att de inte är klara. På fredag kommer nämligen de första kunderna och sen kör jag hela helgen! Så det känns lite stressigt nu med att få dit alla möbler och få upp tavlorna på väggen igen osv. Men jäklar va fint det kommer bli!
 
Bilden till vänster, längst ner, är dagen efter översvämningen. Allt var så lerigt, smutsigt och äckligt. Golvet hade rest sig, plankor/bitar hade flutit iväg och det rann vatten ur alla möbler. 
Bilden till höger, längst ner, är under torkningen. Minst 60 centimeter bort av väggarna (cirka 40-50 cm upp var vattnet) & allt annat är bortrivet.
Översta bilden är hur det såg ut förra veckan. Det som skiljer från igår när jag kollade på kvällen var att köket är på plats också (bland annat diskbäken som står i mitten) och det sitter uppe lite lister. Men gooooolvet! I love it.
 
Förförra veckan var jag även och beställde de nya möblerna. Det kommer bli en liten soffhörna tillsammans med en gosig matta (se nedan) och sen en skrivbordshörna med allt vad det innebär. Däremellan ska allt annat få plats, haha!
 
 
Visa fler inlägg