- vinner en fight, förlorar den andra

 
Precis som resten av Sverige så har vi haft en fantastisk helg! Det var ju nästan sommarvärme och det kändes så fel att inte ha någon jacka och ha på sig shorts. Men ja, idag är det ju fint väder men skitkallt igen, så ordningen är återställd. 
 
Och ni ser! Ännu en gång vann jag solhatts-striden. Skillnaden är att nu är det faktiskt inget fight längre, utan hon tar på sig den som vilken mössa som helst. Så glad över att jag tog fighten på parkeringen, när vi var i Slottsskogen. Sjukt jobbigt där och då, men 1-0 till mamman!
 
 
Idag har det dock varit 511-0 till Alicia. Vi hade en jättebra förmiddag hemma hos Lion & Elin. Men sen sov hon bara tio minuter på dagen, hon brukar sova i cirka en timme. Så gissa vem som har varit på strålande humör hela dagen? Eller ja, vilka som har varit det. För ja, mitt humör påverkas också när hon bara skriker i en timme. Skriker skriker skriker. Ingenting är bra, men nejdå hon ska inte sova (enligt henne själv alltså). Tack och lov så somnade hon som en stock nu inför natten. Eller ja, jag hoppas på det och att hon sover till kl. 08:00 imorgon ;)
#1 - - Mirre:

Gahhh man blir så påverkad själv då håller med, speciellt då skriken eskalerar och blir högre och högre, man får skavsår i öronen, men härligt att du vann med solhatten =D

Svar: Oh jaa.. :P Så jobbigt
Jennifer

#2 - - Lisa Karlberg:

Jag förstår dig! Brukar också börja skrika när Julie skriker. Problemet är att jag då ofta skriker på Sienna. Inte helt okej...

Svar: Hahaha usch förstår frustrationen!
Jennifer

#3 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Ja det här vädret alltså :-o. Först varmt och sen kallt :(

Svar: Ja så förvirrat!
Jennifer