- valborg!

 
Den här helgen har varit fantastisk (förutom den detaljen att jag inte mådde bra i fredags)! I lördags var vi på fest hos Elin som fyllde 25 år och hade det superroligt! Alicia sov hos sin mormor & morfar, så jag & Tobbe hade en lugn söndag tillsammans (läs: kollade serier & städade haha) innan vi åkte till mina föräldrar för att grilla och fira valborg. Mormor har introducerat rutschbanan för Alicia på deras lekplats, så där hängde vi en stund innan det var dags för läggdags för den lilla damen.
 
Idag har vi firat svärföräldrarna som har fyllt år och umgåtts med den sidan av släkten. Alicia lekte återigen på en lekplats, men denna gången med sina kusiner. Det har ju varit fantastiskt väder idag, så det var helt underbart att kunna vara ute så mycket! Förutom det lilla minuset då att den lilla damen vägrade solhatt... Så det blir en rolig fajt varje dag den här veckan nu, eftersom det ska vara väldigt bra väder!
 
 
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Härligt att ni haft bra valborg, samt tråkigt att du vart dålig, Så härliga bilder

Svar: tack :)
Jennifer

#2 - - Lisa Karlberg:

Hahaha ungar och deras förbannade hattvägran. Som tur är använder Kim keps mycket, vilket gör att Julie också vill ha det.

Svar: åh skönt! :)
Jennifer

#3 - - tess:

Vad underbara bilder!

Svar: tack :)
Jennifer