- swishade förbi & energikick

 
Oj, va snabbt den här veckan swishade förbi! Vi har haft en fullspäckad vecka med massor utav aktiviteter, så bloggen har glömts bort lite. I fredags var både jag och Tobbe på AW och Alicia lekte med sin farmor & farfar. Vi åt god mat och spelade shuffelboard. Jag tror nästan jag ska satsa på en proffskarriär, haha! Sjukt kul och mitt lag vann båda matcherna.
 
Igår var vi på kalas hos Alicias kusin och kvällen spenderade vi med svärföräldrarna framför Eurovision. Men den tävlingen börjar bli sjukt tröttsam, helt fel låt vann. Jag gillade (hoppas jag säger rätt länder nu haha) både Kroatiens & Moldaviens bidrag. 
 
Idag har vi röjt, städat och rensat här hemma! Jag har varit väldigt trött det senaste och det har varit noll energi över till hemmet, eftersom jag måste prioritera Alicia & företaget. Men idag så fick jag världens energikick och fick ordning på det mesta tillsammans med Alicia & Tobbe. Målet till sommaren är ju att fixa vårt datarum (som förut var min studio) så att Alicia kan få det rummet istället. Men så upptäckte (eller snarare insåg) vi idag att golvet är förjäkla slitet och fult. Så där dog allting kändes det som. Någon som har erfarenhet av att fixa parkettgolv? Känns ju sjukt tråkigt att fixa hela rummet och sen ha ett fult golv...
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så roligt med AW var evigheter sedan jag var på något sådant :)

Svar: ja superkul!
Jennifer

#2 - - Beccsbox:

Jag fixar golvet! Hur lätt som helst ju 😎

Svar: Haha tack <3
Jennifer