- när sjukdomen vinner

 
Idag har det varit väldigt mycket vila igen. Jag mådde ändå lite bättre igår, men idag har det varit kasst igen. Lyckades dock (efter att halva dagen hade gått) ta mig ut på en lugn promenad tillsammans med Alicia i barnvagnen. Det värsta med ryggen är ju att inte kunna tillgodose Alicias behov hela tiden. Utan man får hitta knep för att undvika att bära. Tur att jag har en tjej som gillar att klättra upp på saker, haha! Idag hade jag även sån jäkla tur att sjukhuset ringde mig för att se om jag kan ta en återbudstid till min läkare. Dessvärre var det för kort om tid, men jag fick en telefontid istället där jag fick lite påfyllning av starkare mediciner och en eventuell sjukskrivning. Det sistnämnda känns inte bra alls, då det känns som att reumatismen vinner (även om jag innerst inne vet att det inte är så).
 
 
Igår var jag iväg med de här två pinglorna på en Harry Potter-nördkväll. Vi var i konserthuset här i Göteborg där symfoniorkestern spelade live till den första Harry Potter-filmen. Sjukt häftigt faktiskt och musiken fick en ännu större betydelse för filmen. Jag velade dock hela söndagen om jag skulle sälja min biljett eftersom jag var mer eller mindre sängliggandes. Men jag insåg tillslut att jag kommer ångra mig om jag säljer den så jag "genomled" kvällen och det var så värt det! Perfekt också att få en tjejkväll på en vanlig måndag...
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Spännande det låter med Harry potter kväll :)

Svar: haha ja det var kul!
Jennifer

#2 - - Mirre - Sweetwords:

Härligt att du unnade dig lite kvalitetetstid med tjejerna samt hoppas vi att nya tabletterna hjälper

Svar: ja det hoppas jag med :)
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Vad synd om dig att du har så ont! Skönt att du ändå kan hitta på roligheter, men det är inte okej att du ska behöva lida så. Hoppas de kommer på nåt bra hjälpmedel i framtiden!

Svar: ja det är inte alltid lätt :(
Jennifer