- när det är bra men ändå inte

 
Den här helgen har egentligen varit helt fantastisk! Vi började lördagen med att överraska min mamma med frukost på deras soliga terass & ge henne en liten morsdagspresent. Det är ju en vecka kvar egentligen, men mina föräldrar är bortresta & brorsan spelar fotbollsmatcher på helgerna - så det är lite svårt att få ihop alla men nu lyckades vi!
 
Efter det så åkte vi för att fotografera vår lilla familj på samma ställe som jag har fotograferat andra familjer idag. Så himla vackert där med körsbärsträdet! För att sen avsluta dagen med kalas för min farmor som fyller år i veckan. En toppen dag verkligen!
 
 
Men självklart så får man inte vara för lycklig, utan jag har haft / har fortfarande sjukt ont i min rygg. "Blir tårögd i ögonen för att det gör så ont"-ont. Så fruktansvärt jobbigt när man också har en energisk 1,5 åring och en sambo som hade en planerad herrmiddag igårkväll så jag lämnades ensam (fick dock mycket hjälp av min familj innan jag åkte hem). I vanliga fall så går ju det toppen, men en dålig rygg & en unge som också sov dåligt resulterade i att jag är helt väck idag. Men ändå så lyckades jag genomföra mina fotograferingar under dagen och det ska bli så roligt att kolla igenom bilderna sen! Men både innan och efter fotograferingarna så har jag varit sängliggandes.... 
 
 
Troligtvis beror min kära smärta på väderväxlingarna. Reumatismen brukar reagera på det och bara igår så svängde det från att vara 27 grader varmt hela förmiddagen till att vara 12 grader efter lunch & framåt. Så nu hoppas vi på en bättre natt och lite stabilare värme i veckan tack!
#1 - - Orsakullan som blev mamma vid 20. lärare o doula:

Åh så mysigt det låter :)

Svar: det var det :)
Jennifer

#2 - - Mirre - Sweetwords:

Tråkigt att du ska behöva ha så ont. Samt känner igen det där, när BQ ska jobba en hel vecka i Leksand som ex, då blir jag många ggr sjuk och måste sköta så mycket själv, men man får ta hjälp som du säger. Härligt ändå att helgen varit bra och hoppas vi får se många fina bilder

Så fina bilder du visar här

Svar: ja usch :(
Jennifer

#3 - - Lisa Karlberg:

Usch din stackare! Så himla segt med smärta som dessutom förstör härliga dagar. Och andra dagar också såklart, men lite värre med de bra dagarna.

Svar: Ja eller hur :(
Jennifer