- långhelg

 
Förutom min kära rygg (som gör så att jag inte orkar sitta vid någon dator & blogga) så har vi haft en väldigt bra långhelg! Precis som resten av Sverige så har vi också njutit av vädret. I fredags grillade vi tillsammans med Elin & Hampus hemma hos mina föräldrar (som var bortresta). Barnen lekte på lekplatsen och på deras terass undertiden vi njöt i solen. Jag saknar verkligen att ha en större balkong (& grill!), som vi har haft i våra tidigare lägenheter, så man kan sitta ute tillsammans med andra.
 
I lördags åkte vi hem till Alicias faster för lite middag & mys! Alicia var helt i extas när hon fick klappa Emelies kanin, innan hade hon tålmodigt legat på golvet och vinkat & ropat till honom, men sen var hon så lycklig så hon visste inte var hon skulle ta vägen. Så roligt att se och så gulligt!
 
Idag har vi firat morsdag, först lite hemma; jag fick sovmorgon och en t-shirt jag har velat ha i present. Alicia toppade även allt detta med att sova nästan hela natten i sin egna säng. Efter frukosten tränade jag (försöker sakta men säkert vänja ryggen vid lite mer rörelser, precis som läkaren har ordinert) och sen blev det fotboll i solskenet. Dagen avslutades med middag på restaurang med min familj. Tobbes föräldrar är bortresta så vi har inte glömt av dem, utan får helt enkelt fira när dem kommer hem! 
 
 

- morsdag

Jag är så glad och tacksam att jag får spendera morsdag som mamma till dig, Alicia. Det är så galet att du har funnits i våra liv i över två år, även om du låg i magen första tiden. Du är det bästa som har hänt mig och jag är så stolt över att få kalla mig för din mamma. Som de flesta vet så har detta absolut inte varit någon självklarhet för oss innan, men du var värd allt - blod, svett & tårar. Jag hade kunnat göra alla behandlingar tusen gånger till, bara jag fick dig i slutändan. Du är den finaste gåvan jag nånsin har fått. 

- när sjukdomen vinner

 
Idag har det varit väldigt mycket vila igen. Jag mådde ändå lite bättre igår, men idag har det varit kasst igen. Lyckades dock (efter att halva dagen hade gått) ta mig ut på en lugn promenad tillsammans med Alicia i barnvagnen. Det värsta med ryggen är ju att inte kunna tillgodose Alicias behov hela tiden. Utan man får hitta knep för att undvika att bära. Tur att jag har en tjej som gillar att klättra upp på saker, haha! Idag hade jag även sån jäkla tur att sjukhuset ringde mig för att se om jag kan ta en återbudstid till min läkare. Dessvärre var det för kort om tid, men jag fick en telefontid istället där jag fick lite påfyllning av starkare mediciner och en eventuell sjukskrivning. Det sistnämnda känns inte bra alls, då det känns som att reumatismen vinner (även om jag innerst inne vet att det inte är så).
 
 
Igår var jag iväg med de här två pinglorna på en Harry Potter-nördkväll. Vi var i konserthuset här i Göteborg där symfoniorkestern spelade live till den första Harry Potter-filmen. Sjukt häftigt faktiskt och musiken fick en ännu större betydelse för filmen. Jag velade dock hela söndagen om jag skulle sälja min biljett eftersom jag var mer eller mindre sängliggandes. Men jag insåg tillslut att jag kommer ångra mig om jag säljer den så jag "genomled" kvällen och det var så värt det! Perfekt också att få en tjejkväll på en vanlig måndag...
Visa fler inlägg