- vänskap & hatkärlek

 
Idag har vi haft en heldag med Lion & Elin igen! Vad hade vi gjort utan dem? Jag och Elin konstaterade att vi firar ett år tillsammans på lördag, haha! Sånt är väldigt viktigt att hålla koll på. Så himla sjukt att tänka att barnen var så små för ett år sedan (vi kollade igenom bilder idag) och samtidigt inse att vi bara har känt varandra i ett år. Man hinner prata och gå igenom så mycket när man umgås så intensivt som vi har gjort den här perioden. Jag är väldigt glad över att Elins syster "parade ihop" oss och att jag har fått en vän för livet!
 
Idag började vi dagen med att fota lite i snön. Den är ju så ovanlig här nere i Göteborg så vi kände att vi behövde föreviga det! Skämt åsido ;) Samtidigt som man längtar efter våren så blir ju allt så mycket finare med snön. Notera även att det bara är några centimeter vi har lyckats få. Därefter gick vi till öppna förskolan och lekte innan vi sen gick hem till oss. Så himla skönt att barnen sysselsätter sig själva, både med varandra och ensamma, så vi kan slappa lite i soffan! 
 
Nu på kvällen har jag varit och tränat. Varenda tisdag (på dagen) undrar jag varför jag har sagt att jag ska gå på det passet. Men varje tisdagkväll känner jag mig så nöjd och utmattad. En väldigt skön känsla, även om jag som sagt har en hatkärlek till dagens pass.
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Hehe så söta

Svar: haha ja :)
Jennifer