- nio månader senare, dansade loss & vår

 
Vilket jäkla väder vi har haft nu i helgen! Så underbart! Köpte även tulpaner på IKEA förra helgen som har hållt sig så fina, så jag har verkligen haft vårfeeling. 
 
Dock har vi inte njutit av vädret så mycket som jag hade velat för vi har haft fullt upp med annat. I fredagskväll var jag ute med mina bästa tjejkompisar. Vi firade att Carro fyllde år för 9 månader sen (vi har inte lyckats hitta någon tid & när vi har gjort det så har någon varit sjuk eller så) genom att äta god mat och spela shuffelboard! Det är ju rätt viktigt att poängtera vem som vann: JAG! Vi spelade två mot en i tre matcher så att alla skulle få vara själva och jag vann alla omgångar. Så grym! ;) 
 
På lördagen storstädade vi här hemma då tanken var att Elin & Hampus skulle komma hem till oss på kvällen för mellomys. Men Lion var sjuk, så vi ställde in det. På dagen var det även kalas / öppet hus för min syster som fyllde 30 år i februari. Så himla mycket folk, men väldigt trevligt! Därefter gick vi två våningar upp (hon bor ju i samma hus som oss) och kollade på mello tillsammans med mina föräldrar. Alicia var med på kalaset och sprang runt och underhöll alla. Hon dansade även loss när musiken sattes på och var faktiskt inte ledsen en enda gång. Vi hann dock bara byta om på henne och ge henne lite välling innan hon totaldäckade. Men ja, det betydde ju inte att hon sov bra hela natten utan har istället varit såååå orolig inatt. 

Så idag har varit en sån seg dag i soffan. Jag tänkte träna men ställde in det och bytte istället ut det mot en långsam & kort promenad med Alicia, Hubbe & syrran. Skönt med luft, men sen kraschade vi i soffan igen!
#1 - - Mirre Sweetwords:

Duktig som vann då, samt så skönt att storstäda hemma då trots att vännerna ej kom, samt skönt ändå med en slappardag

Svar: ja superskönt med storstädning :)
Jennifer

#2 - - Netti Starby:

Vilken mysig helg du har haft och vad roligt att tulpanerna har hållit sig så fina länge! <3 Kramis

Svar: ja det har jag erkligen haft :)
Jennifer

#3 - - Bella:

Vilken underbar bild!

Svar: tack!
Jennifer

#4 - - Mamma Malin:

Det låter som en ganska bra dag ändå! Vi hade jättefint här i lördags, lite sämre igår men vi gick till djurparken i alla fall :)

Svar: det var det :)
Jennifer

#5 - - Dixi Wonderland:

Vilka vackra tulpaner :D

Svar: tack :)
Jennifer

#6 - - Anita:

Underbara Tulpaner :)

Svar: eller hur :) älskar tulpaner
Jennifer

#7 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★:

Åh så roligt att fira en vän och även din syster :). Låter jättebra :)

Svar: ja :) superkul
Jennifer

#8 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Alltså åh, lät ju som definitionen av en perfekt helg ju! Lagom kombo med festligheter och lathet ;)

Svar: det var det :)
Jennifer

#9 - - Jessica Högberg:

Ha ha, kan man väl få göra!