- may we be them, may we raise them

 
Min älskade unge! Må internationella kvinnodagen vara utrotad när du blir äldre, alltså i den bemärkelsen att den inte behövs för att allt vi kämpar för nu är självklart när du blir stor! Tyvärr tror jag dock inte att det går så "fort". Men jag ska göra allt i min makt för att du ska bli stark, självständig och ha skinn på näsan. En bra bit på vägen är ju i alla fall att du har väldigt bra förebilder runt dig!
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Man kan bara göra sitt bästa och det är jag övertygad om att ni gör, söt hon är snuttan, fin overall med

Svar: tack eller hur :)
Jennifer

#2 - - Jessica Högberg:

Skinn på näsan är inte tokigt😉

Svar: haha nä eller hur :)
Jennifer

#3 - - Tilda Barkselius:

Underbar bild och grym text! <3

Svar: tack!
Jennifer

#4 - - Emma :

åh vilken härlig bild <3

sv; ja usch, fy! Hatar bara ordet :/

Svar: tack!
Jennifer

#5 - - ExklusivaMoi:

Tror det är människans undergång med att alltid sätta grupperingar och tycken om varandra. Är ganska så skeptiskt att vi någonsin lär oss att ha harmoni/fred med varandra i människorasen... skapas bara nya! Man kan bara göra sitt bästa =)... det är ju iaf något än inget! Jag skulle bli väldigt glad av att de nya generationen åter visar socialkompetens och införskaffa etik&moral samt vett å etikett, då är jag nöjd...

Svar: Ja att det skulle bli harmoni och fred överallt tror ju inte jag heller, tyvärr är ju inte alla människor skapta så. Men jag tänker uppfostra henne med vettiga åsikter så att det blir så bra som möjligt i framtiden :)
Jennifer

#6 - - Lisa Karlberg:

Tänk så mycket som har hänt på 50 år. Jag tror att lagom till våra barnbarn blir stora så är jämnlikhet en självklarhet i Sverige.

Svar: Ja men eller hur, så försöker jag också tänka :)
Jennifer

#7 - - Pauline Hurtig:

så söt!

Svar: tack :)
Jennifer