- bästis

 
Den här helgen har varit så lugn, vilket har varit helt underbart! Dock har jag jobbat lite i studion idag och efter det jobbet fick jag inspiration så jag tog med mig Alicia dit också. Tänkte ta hennes 1,5 års-bild (hur kan hon vara så stor?), men lyckades inte speciellt bra - trodde vi. Laddade in bilderna nu och hittade direkt en bild där hon är sååå fin! Men den publiceras inte förrän den 29/3. Utöver de bilderna så fotade vi lite på skoj skull och hon släppte inte Åsnan en enda gång. Hennes bästis som ska vara med överallt nu! 
 
Jag trodde faktiskt det var "kört" med en snuttefilt/favorit gosedjur, då jag läste att barnet tyr sig senast runt 9 månader i så fall. Även om Åsnan har varit med sen hon var 10 månader så har hon inte varit något stort fan av honom eller något annat förrän en (eller två?) månad/er tillbaka. Ska hon äta så ska han göra det. Ska Alicia kamma håret så ska Åsnan göra det med. Allra helst ska han bada med henne också, men då får han istället sitta på handfatet och kolla på. 
 
#1 - - Mirre:

Men oh så rart, gulligt när de fastnar för något sådär, Bellis har ett gossedjur som ser ut som Båtsman, så "Bååssmaan" ska man alltid sova med

Svar: Åh gullig hon är :)
Jennifer

#2 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Spännande att se bilden sen :). Tycker denna ovan blev jättebra med :)

Svar: tack :) den dyker upp imorgon
Jennifer

#3 - - Tilda Barkselius:

Åh så mysigt med jobb i studion!

Svar: ja det var det :)
Jennifer

#4 - - ExklusivaMoi:

Sikken söt bild... du å jag åsnan, du å jag mot världen!!
Först trodde jag att det var en välanvänd råtta, såg precis ut som min vovves favvo gosedjur-råtta *S* Väl använd om något och morsan tvätta den i mellan åt, HAHHAHHAHA =P... jaaa även husdjuren ha sina speciella leksak! Ha en TREVLIG VECKA på er, take care

Svar: haha ja eller hur :) Haha nej tack och lov för det ;)
Jennifer

#5 - - Lisa Karlberg:

Såååå sött med favoritgosedjur! Och jag tyckte att denna bilden också blev jättefin. Men det ska bli kul att se den andra!

Svar: ja eller hur :) tack! Detta blev en favoritbild också. Och det är bara så töntigt att hon hade "rätt" kläder på sig på den andra bilden. Hahaha..
Jennifer