- status

 
Lilla lilla bloggen. Det blir inte mycket energi över till den nu. Jag har fortfarande väldigt ont i min rygg och andra leder, så jag har lagt all energi på att orka med Alicia och sen försöka komma tillbaka till träningen igen. Det är ju träningen som gör så att jag orkar och det är det läkarna säger till mig att fokusera på. Så ihop med träningen och medicinerna så börjar jag må bättre igen. Sjukskrivningen går ut idag, men jag tror inte jag förlänger den nu, utan försöker kämpa ändå.. Det är väldigt skönt och lyxigt att få vara hemma med Alicia nu och hon är väldigt enkel att ha att göra med. Så tack vare det så fungerar det ganska bra nu. Jag har ett inbokat läkarbesök om cirka två veckor, så hoppas jag är tillbaka på banan igen då. 
 
Så den senaste veckan har gått åt till att träna och vila. Sen nu i helgen har vi umgåtts med våra familjer. I fredags blev det tacos hos min bror och hans sambo. Alicia var så nöjd som fick sitta på en vanlig stol (med en kudde som hjälp).
 
Igår blev det grillning hos Tobbes föräldrar. Väldigt trevligt och vi kom i säng väldigt sent. Ibland tror jag att vi glömmer av att vi är småbarnsföräldrar ;)
 
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Forsätt ta hand om ryggen vi finns kvar här
kramar, bloggen måste ju läggas åt sidan ibland =D

Svar: Tack <3
Jennifer

#2 - - ExklusivaMoi:

Gör du rätt i, lägga din prio på det som är viktigaste för just dig (+ familjens) och bloggen kommer när det passar bäst helt enkelt! Är själv en mästarinna på att försvinna fr. bloggeriet *S* Ta hand om dig och ha en fortsatt TREVLIG VECKA, kram på´naa =)

Svar: Tack för förståelsen :)
Jennifer