- underbara Slottsskogen & schizo-väder

 
Igår hade vi en jättemysig dag tillsammans med min familj. Allt blev väldigt spontant, då vi från början bara skulle äta middag ihop med mina föräldrar. Men innan middagen så blev det en promenad i Slottsskogen, klappade djuren till Alicias stora glädje och fikade ute i ösregn. Det var så knäppt! Vädret var så blandat under två timmars tid. När vi bestämde oss för att åka iväg så var det solsken och jättevarmt, sen pendlade det mellan blåsigt, molnigt, solsken & värme och till sist ösregn. Vi satt som tur var under ett stort träd när vi fikade & himlen öppnade sig, så vi var de enda på hela fiket som satt kvar och åt upp. När vi sen var färdiga så hade det slutat regna & sen tittade solen fram igen, så då fortsatte vi vår promenad ;) haha.
 
 

- midsommarafton 2017

 
Igår hade vi en mysig midsommar tillsammans med Lion & hans familj! Vi åt midsommarlunch, spelade spel, tog en promenad & fotade lite (hann precis innan regnet kom) och åt tacos till middag. Haha, just det sistnämnda är väl lite otippat på midsommar. Vi tänkte, precis som alla andra, grilla från början, men när vi insåg att det skulle ösregna så bytte vi planer istället.
 
När barnen hade somnat så var tanken att vi skulle ha en spelkväll! Men precis som det alltid är med barn så kan man inte räkna med nånting, utan stackars Lion har tänder på g & kunde inte sova. Så vi spelade lite och satt och pratade istället innan vi åkte hem. Men det blev en lugn, skön och helt perfekt midsommar för oss! 
 
 
Visa fler inlägg