- Liseberg 2017

Idag blev det en heldag på Liseberg med min familj! Jag och min mamma underhöll Alicia med alla olika barnattraktioner undertiden de andra åkte alla andra grejer. Men mellanvarven slöt vi upp för att åka något med Alicia eller kolla när de andra åkte. När Alicia hade somnat för natten så passade jag på att åka Helix innan vi gick hem! Helix är verkligen den bästa på hela Liseberg! Den får man bara inte missa när man är där :)
 

Alicia var sååå lycklig i farfars bilarna! Jag har nog aldrig sett henne så glad! Efteråt skulle hon visa upp körkortet som man får för allt och alla. Vi hade sån tur att vi började med den här direkt, då det var inte lika mycket kö som det var senare....
 
Årets nyhet var Loke där man svingades framåt tillbaka. Så om ni var i Göteborg idag och hörde ett gallskrik så var det bara min syster. Jäklar va hon skrek ;) hahaha..
 
 
Vi passade på att åka Sagoslottet en sista gång innan den kommer rivas efter årets säsong. Efter det blev det även drakbåtarna för Alicia :) 
 
 
Superrolig rutschkana! Någonting säger mig att det inte kommer dröja många år innan Alicia kommer åka alla värstingar på Liseberg... Ungen är ju inte rädd för nånting! 
 
 
Vi hade tajmat in ösregnet perfekt, då vi hade bokat bord på Hamnkrogen! Undertiden vi satt och åt så vräkte det ner. Från början skulle det regna hela dagen och vi var lite tveksamma till att gå till Liseberg överhuvudtaget. Men det var den enda dagen som hela min familj kunde (händer inte ofta!). Så istället packade alla med sig regnkläder, som vi sen knappt behövde använda... Så skönt!
 
 
Efter middagen så hade köerna lugnat ner sig lite (tack ösregnet!). Så vi åkte Farfars bilarna en gång till. Efteråt var Alicia ännu en gång sååååå stolt över sitt körkort, så det skulle hon bestämt visa upp för alla.
 
 
Innan Alicia skulle sova så åkte de andra Jukebox och Alicia vinkade glatt till dem. Lite roligt att jag åkte den (med barnen på jobbet) när jag var gravid och spydde i buskarna exakt där vi stod idag. Minns hur jag satt och höll mig själv för munnen i slutet för att inte göra det i bilen... Haha, varsågod för lite äcklig fakta! Nu när jag stod bredvid och kollade så fattar jag inte ens att jag gick med på det. Jäklar va den snurrar! 
 
Det har verkligen varit en toppendag idag också! Alicia har varit glad från morgon till kväll & hon somnade så snabbt i vagnen. Jag var lite nojig över potträningen (kallar man det ens för potträning längre?) och hade packat ner fyra ombyten "ifall att". Det sker ju lätt olyckor när barnet är mitt uppe i roliga saker & toaletten inte alltid är lättillgänlig. Men hon var så duktig och sa till & höll sig när hon var tvungen. Jag och Tobbe gjorde en high five när hon hade somnat!
#1 - - Our new home - Linnéa:

Låter som en supermysig dag!!

#2 - - Mirre Sweetwords:

Men oh titta så roligt

#3 - - Lisa Karlberg:

Hahaha vilken vilding! Och inte bara Alicia- att du och din syster vågar!! Vad duktig Alicia är med att vara utan blöja!

#4 - - ExklusivaMoi:

VILKA härliga familjebilder ^^... blir såå glad av ert glädje!!
Har det super, kramen damen =)