- Danmark #3

 
På onsdagen fortsatte det underbara vädret och det var varmare än det hade varit dagen innan. Så stranden var given hela dagen. Alicia badade för första gången i havet (två gånger!) och även vi badade flera gånger. Det var så härligt och vi vuxna kunde inte låta bli att bada lite längre och leka i vågorna, undertiden Alicia myste med mormor. På eftermiddagen lekte vi hemma i trädgården och spelade lite spel. Perfekta dagar! 
 
 
De sista dagarna var jag dålig på att fota. På torsdagen var det regn så vi åkte in till centrum för att shoppa lite. Som vanligt är det nästan alltid superroliga butiker utomlands, så vi hittade lite grejer till Alicia och några saker till oss. Tobbe hittade även sin kostym till hans systers bröllop som är om några veckor. 
 
På fredagen passade vi på att ta det lugnt i trädgården igen. Alicia lekte med poolen (världens bästa köp haha) och vi spelade olika utomhusspel. Jag har kommit fram till att jag nog ska bli boule-proffs ;) Mellan spelen så solade vi och det var så roligt att se hur Alicia tar efter allt vi gör. Hennes moster hade legat i solstolen och läst. Så när hon gick därifrån en stund så passade Alicia på att göra det också.
 
Bilresan hem gick över förväntat, trots att Alicia inte har någon blöja. Vi fick stanna några gånger för att kissa och sen var det fullrulle i baksätet för att hålla henne sysselsatt. Som man alltid säger så är det borta bra, men hemma bäst! Jag har sovit som en liten prinsessa i min egna säng ;)