- blandade känslor

 
För fyra år sedan stammade Tobbe fram ett jättefint tal till mig och frågade om jag ville gifta mig med honom. Han var så gullig och så nervös, stackarn! Men jag tror inte han hann prata klart ordentligt innan jag sa "jaaaaaaa" och grät en skvätt. 
 
Det är väl de stunderna man ska komma ihåg när man är lite griniga på varandra i vardagen. Det är inte helt lätt nu med en dotter som testar massa gränser, samtidigt som jag jobbar med företaget (högsäsong!) & är själv med Alicia nästan samtidigt. Plus att jag jag börjar bli stressad inför massa saker som händer till hösten. Ja, jag vet. Semestern har precis börjat men ändå så är mitt huvud inne i oktober typ. Så ologiskt och så korkat. Självklart tänker jag inte på det hela tiden, men det kommer då och då. Imorgon kommer jag räkna ner timmarna till Tobbe kommer hem och joinar oss här hemma. (Och där började min hjärna fokusera på att det baaaraaa är tre veckor kvar tills det är över. Suck)
 
 
Förutom vissa stunder så har vi haft en bra dag tillsammans med min mamma och syster. Två gånger den här veckan har vi fått ihop två pass med Alicia på dagtid på gymmet. Alicia har tyckt att det har varit superkul att vara med när vi tränar och vi tre har varit nöjda att vi har lyckats få ihop träningen, men ändå ha kvar eftermiddagen/kvällen.
 
Efter träningen blev det lunch hos min mamma och sen hade Alicia poolparty på deras terass. De bästa 99 kronorna någonsin! Hon satt i sin pool, i skuggan, och lekte med några skålar i nästan 30 minuter. Ni som har barn (i Alicias ålder) vet ju att det är ett HALLELUJAH-moment när barnen kan sysselsätta sig själva och ännu bättre när det är utomhus i skuggan och du kan ligga i solen & chilla (& ändå inte känna dig som sämsta föräldern). 
#1 - - anneli:

Det är också därför man ska ta vara på här och nu.
Visa uppskattning till varandra då de är jobbigt.
För känslorna finns fortfarande där och de hjälper till då det är jobbigt och tråkigt :)

Svar: så sant <3
Jennifer

#2 - - Mirre Sweetwords:

Känner igen mig i mycket hur jag brukar tänka

Svar: ja tyvärr gör man ju det :(
Jennifer