- underbara fredag

 
Idag började jag dagen med att köra både MFR (fokus på att mjuka upp bindväven) & cage challenge på gymmet! Så underbart att starta dagen på det sättet, även om kroppen är helt slut efteråt så får man en helt annan energi. 
 
Den nya energin gick åt till att leka med Alicia och städa här hemma. Imorgon har vi tänkt slänga ut julen, så idag fick det bli "vanlig" städning. Det är ju ett evighetsjobb när man har en energisk 1åring hemma. Men ja, man måste ju tyvärr göra det ändå. Eller måste och måste, men jag blir galen om det är stökigt hela tiden.
 
På eftermiddagen fick vi barnvakt i form av Alicias farmor & farfar. Så då gick vi för att se den nya Star Wars-filmen på bio. Den var bra, men den förra (nya) filmen är bättre. Så underbart att få lite vi-tid efter all familjetid vi har haft under julen. Det kommer kännas så konstigt att det är som vanligt nästa vecka. 
 
 
Efter bion åkte vi snabbt för att handla och hämta ut ett paket. Dagen innan vi bestämde och köpte resa till London så la jag en liten beställning på NEXT. Den butiken finns med gångavstånd från där vi ska bo i april, så gissa vem som kommer gå loss där? Jag älskar deras barnkläder! Anledningen till att jag köpte nu var dock för att jag fastnade för tjocktröjan på bilden. Såååå fin! Vill ha en i vuxenstorlek också... Men för att få fri frakt så måste man beställa för 300 kronor, så då fick legginsen och spetströjan följa med också. 
#1 - - Boel:

Jätte fina plagg :)

Svar: tack :)
Jennifer

#2 - - N:

Härligt att starta dagen på gymet!

Svar: verkligen :)
Jennifer