- smärta & jubileum

 Bild från igår.
 
Idag har jag varit helt väck. Har så sjukt ont i mina leder och har haft huvudvärk (som fortfarande håller i sig) i tre dagar nu. Blir tokig! Så det har blivit en väldigt seg dag där jag bara har legat i soffan och tagit det lugnt. Ibland har man tur (?) att man blir dålig på helgen så att Tobbe kan ta hand om Alicia. Jag hoppas verkligen att jag blir bättre tills imorgon, annars vet jag inte hur jag ska överleva med en energisk 1åring.
 
I år fyller förresten bloggen 10 år! Så knäppt att jag har skrivit här, nästan regelbundet, så länge. Jag tog ett uppehåll under den perioden vi höll på med IVFen och var ofrivilligt barnlösa. Det gick inte att fejka en vardag när det enda som snurrade i mitt huvud var att jag ville bli gravid. Men ja, annars är det så roligt att ha bloggen! Jag började blogga innan jag och Tobbe blev tillsammans för åtta år sedan, så hela vår "historia" finns ju med här.
#1 - - Tilda Barkselius:

Men gud stackare, är du förkyld eller har det hänt något annat? <3

Svar: Lederna hänger ihop med min sjukdom (reumatism) men sen var det nog även en förkylning :) men den försvann snabbt faktiskt *peppar peppar*
Jennifer

#2 - - Lisa Karlberg:

Vad kul att ha bloggat så länge! Vilket minne. Och bättre än dagbok, för där skriver man ju oftast bara om tråkiga saker.

Svar: Ja men eller hur :)
Jennifer

#3 - - ExklusivaMoi:

Ååååh GRATTIS till både dig med bloggen =D... det är lite smått häftigt det där med ett så pass lång historik i år!

Svar: oh ja :) helt galet
Jennifer